fbpx

Најдобри твитови

Европа е вредности, но и ова е ден кога треба да се празнува слободата и солидарноста

 Европа е вредности, но и ова е ден кога треба да се празнува слободата и солидарноста. Европа постои како триумф над режимите, угнетувањето, газењето на правата на луѓето.

Нека ни е честит Денот на победата над фашизмот и Денот на Европа.

https://twitter.com/MickoskiHM/status/1259056614897864705

Последни новости