fbpx

Најдобри твитови

Бучковски за пари ќе прифати идентитет од Судан а не пак да го заштити македонскиот!

Аирлија! Бучкоски за пари ќе го прифати идентитетот на Судан, а не пак да го заштити Македонскиот!

А некој мора да си го одработи и застарувањето на предметот со тенковските делови, нели?, реагира преку социјалната мрежа на Твитер членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Драган Ковачки.

https://twitter.com/Kovacki1/status/1333795218181668867?s=20

Последни новости