fbpx

Најдобри твитови

Скапи компјутери, евтин популизам

Твитер став на Стефан Андоновски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ

Скапи компјутери, евтин популизам
Наместо среќен ден - тежок ден за учениците. За жал, додека се распаѓа системот на образование, на дно сме на ПИСА тестирањата, се нема идеја каков систем ќе применуваме, "независните" новинари со часови се занимаваат со статутот на ВМРО-ДПМНЕ.

https://twitter.com/standonovski/status/1311593954249502720?s=20

 

Последни новости