fbpx

Најдобри твитови

И во најтешките времиња за здравјето на луѓето и економијата на државата, тие сакаат повеќе капитал.

Олигарсите, кои во периодот на транзицијата, со помош на СДС ја приватизираа Македонската економија и оставија над 200.000 луѓе на улица, не додржаа и ги покажаа крволочните заби.

И во најтешките времиња за здравјето на луѓето и економијата на државата, тие сакаат повеќе капитал.

https://twitter.com/DDimovskiMK/status/1248683727900868620?s=20

 

 

Последни новости