fbpx

Најдобри твитови

Парите за СЈО исплатете ги на име награда за здравствените работници и униформираните лица од МВР и АРМ

Господине Спасовски,

Прифатете го предлогот и парите за СЈО исплатете ги на име награда за здравствените работници и униформираните лица од МВР и АРМ.

 

Тие го жртвуваат својот живот и даваат натчовечки труд за спас на нашите, не СЈО. 

https://twitter.com/GjorgjieskiOrce/status/1247466744064737280?s=20

 

Последни новости