fbpx

Најдобри твитови

Нормално нема да се извинат што ја лажеа јавноста и го валкаа моето име

 

Нормално нема да се извинат што ја лажеа јавноста и го валкаа моето име.

Но, поважно од сето ова, а на кој одговор треба да дадат господата од СДСМ е, која парапартиска структура ме следи, а кога тоа ми го прават мене, можам да замислам каков е односот и кон другите граѓани.

https://twitter.com/MickoskiHM/status/1255188251469635584?s=20

 

Последни новости