fbpx

Најдобри твитови

Ковачки до власта: Кога ќе ги повикате функционерите и министрите да си дадат оставки и да не користат државни ресурси додека се во кампања?

Кандидатот за пратеник за Изборната единица 3, Драган Ковачки преку статус на Твитер прашува зошто работниот однос на дополнителниот министер за внатрешни работи Славјанка Петровска и техничкиот премиер Оливер Спасовски не се во мирување додека се кандидати за пратеници?

Зошто не важи изборниот законик за кандидатот за пратеник во ИЕ-2 г-ѓа

@SlavjankaPetrov ? г-не @o_spasovski,кога ќе ги повикате функционерите и министрите да си дадат оставки и да не користат државни ресурси додека се во кампања?
#ЕвропскиВредности

 

 

Последни новости