fbpx

Најдобри твитови

Кривата на пандемијата, именувана како "чекич и танц" од "Нобеловецот" Заев, за жал со многу лош тренд во Нигерија, Непал, Пакистан, Македонија и Оман

 Кривата на пандемијата, именувана како "чекич и танц" од "Нобеловецот"  @Zoran_Zaevза жал со многу лош тренд во Нигерија, Непал, Пакистан, Македонија и Оман! endcoronavirus.org/countries?fbcl

https://twitter.com/AMiloshoski/status/1272454846956875778?s=20

Последни новости