fbpx

Најдобри твитови

Ќе ја разрешите ли Петровска заради загрозување на европската иднина?

Дали чинот на давање изјава под името Република Македонија на дополнителната заменик-министерка за внатрешни работи Славјанка Петровска е само пред избори или и се виде напорна работата,па бара куртул од маките?Ќе ја разрешите ли Петровска заради загрозување на европската иднина?

https://twitter.com/mizrahiraselaMK/status/1271161511743049729?s=20

Последни новости