fbpx

Најдобри твитови

Повторно ја имаме онаа некрофилска кампања на СДСМ, по која и се познати во минатото

Повторно ја имаме онаа некрофилска кампања на СДСМ, по која и се познати во минатото.
Прво положуваа цвеќиња, за потоа да се заблагодарат за работата на МВР, за на крај да го обвинат министерот Наќе Чулев и МВР за нивната неспособност да се справат со кризата со корона вирусот.

https://twitter.com/IJanushev/status/1266660157649453056?s=20

Последни новости