fbpx

Најдобри твитови

За Заев корона-изборите станаа поважни од здравјето на граѓаните

За Д-р Караџовски статистиката стана поважна од струката, за Филипче PR-от стана побитен од пандемијата, за Заев Корона-изборите станаа поважни од здравјето на граѓаните. Македонија остана единствена земја во регионот каде ризикот од #COVID19 се зголемува.
Време е за #оставка!

https://twitter.com/AMiloshoski/status/1266285430711791616

 

 

Последни новости