fbpx

Најдобри твитови

Нас ни го ограничија движењето, а тие цело време во кампања

Ни го ограничија движењето, а тие цело време се во кампања. Од поделба на зејтин, шеќер и брашно како хуманитарна помош, за денеска јавно да си настапат со поделба на рекламен материјал за нивните кандидати. Да не ја укинаа вонредната?

https://twitter.com/Kovacki1/status/1264209518281531392?s=20

Последни новости