fbpx

Најдобри твитови

СДСМ направиле 500 километри автопатишта, ама не ги гледаме (Видео)

 СДСМ направиле 500 километри автопатишта, ама не ги гледаме. 

https://twitter.com/AlexandarMKD/status/1262848105952817152?s=20

 

Последни новости