fbpx

Интервјуа

Силјановска за македонското национално достоинство во „Кратки црти“

 „Во Кратки Црти“ за изгубеното македонско национално достоинство, како и за тоа дали треба да очекуваме безбедносни предизвици при обид за враќање на името, со проф. д-р Гордана Силјановска-Давкова, носител на пратеничка листа во првата изборна единица.

Целото интервју за емисијата „Во Кратки Црти“ може да го погледнете на следниот линк:

Последни новости