fbpx

Говори

Извршен е буквално смислен грабеж на економијата во првите три месеци од годината

 Извршен е буквално смислен грабеж на економијата во првите три месеци од годината, со цел да се покријат изборите кои требаше да се случат, кога се потрошени 43% од буџетскиот дефицит планиран за целата година, или 120 милиони евра!

https://www.facebook.com/829371753904952/videos/239143353971596/

Последни новости