fbpx

Вести

Извештај за изборната кампања 2021 (втор)

 Извештај за примена на донации за изборната кампања 2021 година од 07.10.2021 до 15.10.2021 година

Линк од Извештајот:

https://drive.google.com/drive/folders/1QU-czbjzLqJC011kZEJA1hXl2Enyq8O4?usp=sharing

Последни новости