fbpx

Вести

Извештај за изборната кампања 2021 (прв )

Извештај за примени донации за изборната кампања 2021 година, од 11.09.2021  до 06.10.2021 година

Линк од Извештајот:

https://drive.google.com/drive/folders/1ITpEo0m-Fqx_MN2hI-Wo2vziJdwEuRRN?usp=sharing

Последни новости