fbpx

Вести

Се издава Вила Софија

ВМРО-ДПМНЕ ја издава Вила Софија, која се наоѓа во стариот дел на Охрид.

За повеќе информации обратете се во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ или на тел: + 389 (0) 2 312880

Последни новости