„Целосно ја има власта СДСМ се исчистија ли криминалците. Се ојавуваат нови криминалци и тоа од редовите на СДСМ“, рече Мизрахи обраќајќи се на Мартин Костовски од СДСМ кој беше дел од дебатата.