fbpx

Вести

Протест: „Здравје, а не провизија - Оставка на Филипче, за спас од неспособноста која убива“ (Видео+Фотогалерија)

Фотогалерија и видео од денешниот Протест: „Здравје, а не провизија - Оставка на Филипче, за спас од неспособноста која убива“

17042021 1

17042021 2

17042021 3

17042021 5

17042021 6

17042021 7

17042021 8

17042021 9

17042021 10

17042021 11

17042021 12

17042021 13

17042021 14

170472021 4

Последни новости