fbpx

Верче Мицевска

Верче Мицевска родена 1980 година. Д-р по Ветеринарна медицина и М-р по регионална политика на Европска унија.

Вработена како Советник за државна инспекција во Агенција за храна и ветеринарство. Посетени голем број обуки во земјата и во странство. Активист во ВМРО-ДПМНЕ од Претседател на УМС на МК до член на ИК на Унија на жени.