fbpx

Стефан Стефановски

Стефан Стефановски е член на ВМРО-ДПМНЕ од 2018 година, средно образование завршил во  СУГС “Никола Карев” во Скопје, апсолвент е на Правниот факултет "Јустинијан Први" во Скопје, на насоката правни студии.

Вклучен е во работата на општинскиот комитет Карпош, каде подоцна е избран за потпретседател на УМС Карпош. Потоа станува координатор на студенти на град Скопје и член на Градски Комитет на УМС ВМРО-ДПМНЕ Скопје.