fbpx

Стефан Калошев

Стефан Калошев член на ВМРО-ДПМНЕ од 2009 година, средно образование завршено во Арсени Јовков, а дипломиран на УТМС насока менаџмент на човечки ресурси,

Во периодот од моето пристапување во ВМРО-ДПМНЕ во 2010 година на мои 14 години па се до денес ги имам извршувано следниве задачи: претседател на Унијата на средношколци при месниот комитет св.Климент Охридски, претседател на Унијата на Средношколци во О.К Бутел на УМС, потпретседател на Месниот Комитет св.Климент Охридски, потпретседател на Унијата на Средношколци при Градскиот Комитет на Скопје, претседател на Унијата на Средношколци при Градслиот Комитет-Скопје, претседател на Студенти при О.К на УМС Бутел, член на ОИШ Бутел во 2016 и 2017 година, член на ОИШ во 2019 и 2020 и потпретседател на УМС Бутел.