fbpx

Контактирајте Не

[email protected]

Имате прашања?
Испратете е-маил и ќе Ви одговориме веднаш!

++ 389 (0) 2 312880

За сите информации
Слободно контактирајте не!

Плоштад ВМРО бр. 1, 1000 Скопје

За сите информации
Слободно контактирајте не!

Димче Арсовски
портпарол

Наум Стоилковски
портпарол

ВМРО ДМПНЕ

Испратете Порака