fbpx

Бети Стаменковска Трајкоска

 

Трајкоска е дипломиран професор по географија.

 

Член на ИК на УЖ на ВМРО- ДПМНЕ од 2018 година.

 

Член е на ВМРО-ДПМНЕ  од 1997 година, од 1997 до 2000 година е дел од Аналитички центар на ВМРО-ДПМНЕ,Претседател е на унијата на жени во МК нас. Драчево во периодот 2005-2009 година , член на општинската комисија за образование на ОК Кисела Вода и ОК Аеродром. Таа говори англиски и француски јазик.