фото

Посета на дневен центар за Церебрална парализа

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на новогодишните и божиќните празници традиционално врши посета на дневниот центар за деца со церебрална парализа.
фото

Посета на дневен центар за Церебрална парализа

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на новогодишните и божиќните празници традиционално врши посета на дневниот центар за деца со церебрална парализа.