Говори

Македонија е вечна, а власта не е! Народот ќе ви врати на следните...

Интегрален текст од обраќање на Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ
Прес

Заев и неговите министри ги разочараа граѓаните, имаме се помасовно...

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Владимир Ѓорчев, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ

Факти од нашата работа

22,9% невработеност

Невработеноста падна на историско најниски 22,9 отсто

90% повисоки пензии

За 10 години најниската пензија се зголеми за 90,32%

10 топ земји

Македонија во првите 10 држави во светот според Дуинг Бизнис

170K работни места

Отворени над 170.000 нови работни места од 2006 година

Колумни + интервјуа

Комплекси

Колумна на Александар Николоски, Потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ за Независен весник

ВМРО-ДПМНЕ излегува на улица, да го поразиме црното владеење на Заев

Интервју на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, за порталот Република

Фото + Видео