Актуелно

Време е за казна за изневерените очекувања, лагите и неправдите, да...

Интегрален текст од видео обраќање на Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ
Прес

Бизнис интересите на Шилегов очигледно му се поважни, отколку...

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Димче Арсовски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ
Прес

Додека не ги исправиме политичките нарачки и прогони нема да има...

Интегрален текст од изјава на Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ

Факти од нашата работа

22,9% невработеност

Невработеноста падна на историско најниски 22,9 отсто

90% повисоки пензии

За 10 години најниската пензија се зголеми за 90,32%

10 топ земји

Македонија во првите 10 држави во светот според Дуинг Бизнис

170K работни места

Отворени над 170.000 нови работни места од 2006 година

Колумни + интервјуа

Каде оди македонската економија?

Колумна на Александар Николоски, Потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ за Независен весник

Со Заев и Димитров, ЕУ е само далечен сон

Колумна на Александар Николоски, Потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ за Независен весник

Затоа што сменија име, можат да прават што сакаат?

Колумна на Александар Николоски, Потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ за Независен весник  

Фото + Видео