Прес центар

20.01.2017

Службата за односи со јавност на Општина Центар излезе со груби лаги и клевети против ВМРО-ДПМНЕ

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на Општина Центар
20.01.2017

СДСМ не знае што е правна држава, ниту почитува П од правото

Соопштение до јавноста - реакција на соопштението на СДСМ во врска со казните
19.01.2017

Честитка по повод празникот Богојавление - Водици

Честитка по повод празникот Богојавление - Водици, од Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски
18.01.2017

Поразениот СДСМ не може да се помири дека Град Скопје и Коце Трајановски се грижат за ранливите категории

Реакција на соопштението на СДСМ во врска со донираните средства од Град Скопје.
17.01.2017

Своето неработење мрзливиот Жерновски се обидува да го прикрие со лаги

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на Општина Центар
17.01.2017

СДСМ не може со ниедно соопштение да го покрие фактот дека воздухот во Куманово е најзагаден

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ во врска со квалитетот на воздухот