Прес центар

20.01.2017

ВМРО-ДПМНЕ е партија која се грижи за сите категории на граѓани, вклучувајќи ги и пензионерите

Интегрален текст од прес конференција на Невенка Стаменковска
20.01.2017

Фарсата наречена Специјално јавно обвинителство целосно се делегитимираше себеси

Интегрален текст од прес конференција на Владимир Ѓорчев, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ
19.01.2017

СЈО е политички инструмент на Зоран Заев и СДСМ

Интегрален текст од прес конференција на Антонијо Милошоски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ
18.01.2017

СЈО целосно се делегитимираше и не постои натамошна причина за негово постоење

Интегрален текст од прес конференција на Трајко Вељаноски
18.01.2017

На Жерновски поважни му се боемските улици од 1.2 милиони евра одколку училиштето што го ветуваше во Капиштец

Интегрален текст од изјава за медиуми на Јордан Ристески, советник во Општина Центар
17.01.2017

Мрзливиот Андреј Жерновски е единствениот градоначалник кој ништо нема сработено во својот мандат

Интегрален текст од изјава за медиуми на Јордан Ристевски, советник во Општина Центар
17.01.2017

2017-та ќе биде година на градежна експанзија во Општина Ѓорче Петров

Интегрален текст од прес конференција на Сокол Митровски, градоначалник на Општина Ѓорче Петров
16.01.2017

Жерновски врати се во својата Општина, тука има доволно снег да се скијаш на улица

Интегрален текст од изјава на Јордан Ристевски, советник во Општина Центар
15.01.2017

Андреј Жерновски е пример за лажна грижа за своите граѓани

Интегрален текст од изјава за медиуми на Марија Јакимовска