Прес центар › Соопштенија

16.01.2017

СДСМ има нула кредибилитет да отвори уста за здравството

Соопштение до јавноста, реакција на реакцијата на СДСМ која се однесуваше на изјавата на Никола Тодоров
16.01.2017

Впрочем дека СДСМ не се променил доволно е да се погледне работата на Oпштина Струмица

Соопштение до јавноста - реакција на соопштението на СДСМ
15.01.2017

Граѓаните да ги следат инструкциите на надлежните, а не надрилекарството на СДСМ

Соопштение до јавноста, реакција на изјавата на Злате Мехмедовиќ
15.01.2017

За неработењето на градоначалникот Жерновски доволно говорат граѓаните и нивното незадоволство

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на Општина Центар кое се однесуваше на изјавата на Марија Јакимовска
15.01.2017

Веселите математики кои СДСМ се обидуваат да ги продадат не им држат вода

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ кое се однесуваше на прес конференцијата на Крсто Јовановски
15.01.2017

СДСМ со години сеат магла и покажуваат базично непознавање на енергетскиот систем во Македонија

Соопштение до јавноста - реакција на соопштението на СДСМ на тема енергетика
15.01.2017

СДСМ никогаш ништо не направил за подобрување на образованието

Соопштение до јавноста - реакција на соопштението на СДСМ на тема образование
15.01.2017

СДСМ со години наназад ветуваат исти лаги во здравството

Соопштение до јавноста - реакција на соопштението на СДСМ на тема здравство