Прес центар › Прес

13.01.2017

Бенефитот од инвестициите во авиособраќајот е огромен

Интегрален текст од прес конференција на Владимир Нелоски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ
12.01.2017

Помина времето кога Жерновски ја криеше својата неспособност со слаткоречиви изјави и фејсбук статуси

Интегрален текст од изјава за медиуми на Јордан Ристевски, советник во Општина Центар
12.01.2017

Ова раководство на СДСМ и официјално го загуби кредибилитетот од граѓаните

Интегрален текст од прес конференција на Тимчо Муцунски
11.01.2017

150 милиони евра од Сорос-Македонија се директно потрошени на корумпирање на македонското општество

Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Орце Ѓорѓиевски
10.01.2017

Зошто фирмите на кои сте им платиле 500 илјади евра за чистење снег не си ја вршат работата?

ВМРО-ДПМНЕ и денеска го прозва градоначалникот на Куманово Зоран Дамјановски за неисчистените улици од снег.
10.01.2017

Груевски со поддршка од коалициските партнери

Интегрален текст од изјава за медиуми и одговор на новинарски прашања на Илија Димовски, член на ИК.
10.01.2017

Жерновски, покажа и докажа дека нему не му се важни граѓаните и нивните потреби, нему му се поважни Боемските улици

Интегрален текст од изјава за медиуми на Јордан Ристевски, советник во Општина Центар
10.01.2017