Прес центар › Интервјуа

04.01.2017

Етикетите за шовинизам се лажна пропаганда на Сорос, ВМРО-ДПМНЕ реализира проекти за сите граѓани

Во продолжение ви го пренесуваме вториот дел од мегаинтервјуто со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.