Прес центар

20.01.2017

Службата за односи со јавност на Општина Центар излезе со груби лаги и клевети против ВМРО-ДПМНЕ

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на Општина Центар
20.01.2017

Мојот став за Албанците и улогата на Сорос во Македонија

Ова е прво интервју на најмоќниот политички лидер во Македонија, Никола Груевски, дадено за еден албански медиум во последните 10 години, пишува Берат Буџала, уредник на...
20.01.2017

Затковски: Во 2016 година реализирани проекти во вредност од 2.800.000 евра

Реализирани бројни проекти во текот на 2016, а планирани нови за тековната 2017 година, најави градоначалникот на општина Кривогаштани, Тони Затковски.
20.01.2017

ВМРО-ДПМНЕ е партија која се грижи за сите категории на граѓани, вклучувајќи ги и пензионерите

Интегрален текст од прес конференција на Невенка Стаменковска
20.01.2017

Фарсата наречена Специјално јавно обвинителство целосно се делегитимираше себеси

Интегрален текст од прес конференција на Владимир Ѓорчев, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ
20.01.2017

СДСМ не знае што е правна држава, ниту почитува П од правото

Соопштение до јавноста - реакција на соопштението на СДСМ во врска со казните
20.01.2017

Стрезовски: Изминатат година реализирани значајни капитални проекти во Преспа

Изминатата година беше исклучително значајна за реализација на проектни зафати во речиси сите сегменти и подигање на квалитетот на живеење на граѓаните во Преспа, оцени...