fbpx

Статус на денот

Мицкоски до Заев: Враќањето на таблите кои Заев ќе ги менува ќе бидат една од првите историски грешки кои ќе ги исправиме

Фејсбук статус на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ

А јас сум подготвен, веднаш откако ќе те поразиме со народот, да ги исправиме сите твои историски и противзаконски грешки.
Враќањето на таблите кои ја рефлектираат вистинската историска вистина, а Заев ќе ги смени, ќе биде меѓу првите грешки што ќе ги исправиме!

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1750528435122608

Последни новости