fbpx

Статус на денот

445 новозаразени лица и дури 9 починати - катастрофа за која е одговорна Владата

445 новозаразени лица и дури 9 починати. Национална катастрофа за која е одговорна Владата. Нема изговори. Имаа 8 месеци да се подготват за новиот бран, бараа избори за да ја зголемеле ефикасноста, објаснуваше Заев за "танцот" и "чеканот", и еве ги резултатите.

Уште колку семејства ќе се зацрнат за да се сетат за оставки и промена на политиките!?
https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1689783844530401
 

Последни новости