fbpx

Статус на денот

Што уште треба да се случи за да почнат оставки и промени во политиките на владата?

Фејсбук став на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ
 
Денес 364 нови случаи на заболени од Ковид.
Што уште треба да се случи за да почнат оставки и промени во политиките на владата? Или ќе и се стави крај на неспособноста на мафијата која убива, или ќе се дозволи целото население да се зарази со ковид.
775 семејства досега останаа без свој близок, затоа што Владата на Заев сметаше дека блескаа, тогаш кога нивната неспособност да се справат со заразата одземаше животи.
 
https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1684368195071966
 

Последни новости