fbpx

Статус на денот

Должничкото сценарио станува драматично додека Владата нема капитални проекти, а ги троши парите на граѓаните

 Фејсбук став на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

Разликата во кажаното е околу две недели. Вистината е дека се надминува границата од Мастришките критериуми од над 60% од БДП, пишува на својот Фејсбук профил лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

„Должничкото сценарио станува драматично, додека Владата нема капитални проекти, а ги троши парите на граѓаните.

Економијата на Заев блеска со порази, неспособност и криминал. Го достигнаа историскиот максимум во задолжувањето, исто како и во кризата и неспособноста на било која влада до сега“

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1682391475269638

Последни новости