fbpx

Статус на денот

Време е да се обединиме, да ги надминеме нашите разлики и да направиме опозициски фронт против оваа власт која е мафија (Видео)

Време е да се обединиме, да ги надминеме нашите разлики и да направиме опозициски фронт против оваа власт која е мафија и која продолжува да се богати на грбот на народот.
Среда, 09.09.2020, пред Министерство за правда.
Ние тргнуваме!
 

Последни новости