fbpx

Статус на денот

Имаме историска одговорност нема да дозволиме некој да го реконструира нашето минато, да го обезличи македонскиот народ, да го гази националното достоинство

Ние имаме историска одговорност и нема да дозволиме некој да го реконструира нашето минато, да го обезличи македонскиот народ, да го гази националното достоинство.

Крушевчани се решени за Обнова на Македонија!

https://www.facebook.com/IgorDurlovskiIE5/posts/156765999276102

Последни новости