fbpx

Статус на денот

Од програмата на СДС стои: Завршена е реконструкцијата и адаптацијата на објектот Амбуланта Лисиче, погледнете (Видео)

Видео обраќање на Синиша Стојаноски, кандидат за пратеник во Изборната единица 1

Утрово сме повторно во Населбата Лисиче, на локацијата Објект : Амбуланта Лисиче.

РЕАЛНОСТ, НАСПРОТИ ЛАЖНИ ВЕТУВАЊА...

На страна 113 од програмата на СДС стои (цитирам): Завршена е реконструкцијата и адаптацијата на објектот Амбуланта Лисиче.

Последни новости