fbpx

Статус на денот

Муцунски: Целото свое знаење и енергија ги ставам на располагање во битката и визијата за обнова на Македонија (Видео)

Видео обраќање на Тимчо Муцунски, кандидат за пратеник во Изборната единица 1

Целото свое знаење и енергија ги ставам на располагање во битката и визијата за #обнова на #Македонија.
Заслужуваме да живееме во праведно општество, каде младите ќе имаат просперитетна иднина.
Верувајте во нас, она што ќе го ветиме #СеОбврзуваме да го исполниме.

https://www.facebook.com/TimcoMucunski/videos/1445356628999177

Последни новости