fbpx

Статус на денот

Previous Next

 Муцунски: Власта во овие години им нанесе голема штета на пазарџиитe, ние тоа ќе го поправиме со мерки кои ќе им донесат стабилен доход

 Имам голем респект за овие луѓе, борбени се, секогаш знаат што да кажат, и знаат што е најдобро за на трпеза. Власта во овие години и нанесе голема штета на пазарџиите.
Ние тоа ќе го поправиме, со олеснување на пристапот за финансиска поддршка, со подобрување на условите во кои работат и мерки кои ќе им донесат стабилен доход - напиша на Фејсбук, кандидатот за пратеник во Изборната единица 1, Тимчо Муцунски.

https://www.facebook.com/TimcoMucunski/posts/1139369719761863

Последни новости