fbpx

Статус на денот

Мизрахи: Да се обединеме во она во кое веруваме

Рашела Мизрахи, кандидат за пратеник во Изборната единица 2 од Куманово порача:

Силата на образованието е во Вас, во учителите…

Да се обединеме во она во кое веруваме.

https://www.facebook.com/RaselaMizrahi/posts/177124360476154

Последни новости