fbpx

Статус на денот

СДСМ нема контрола на епидемијата со коронавирусот (Видео)

Катастрофалните податоци од претходните денови уште еднаш ги изнесоа на виделина неспособноста и лагите на СДСМ, Заев и Филипче.

Состојбата во Македонија е алармантна и вон контрола, а власта опседната само со своите фотелји е хаотична и не може да се грижи за јавното здравје.

Наместо да покажат одговорност и да ја лоцираат вината кај себе, тие го обвинуваат народот. Народот не е виновен. Виновни се Заев и Филипче. Тоа веќе им е јасно на сите.

https://www.facebook.com/GNikolovIgor/videos/633945927190573

Последни новости