fbpx

Статус на денот

Помина скоро цел мандат но, власта сеуште не може да каже барем ЕДЕН километар нов автопат што тие го ветиле

Помина скоро цел мандат но, власта сеуште не може да каже барем ЕДЕН километар нов автопат што они го ветиле, го започнале со проектирање, обезбедиле средства и го започнале со работа.

stopzalagitenazz

https://www.facebook.com/misajlovskivlado/posts/2296708747302815

Последни новости