fbpx

Соопштенија

Заев и заевизмот се изворот на кризите, неговите пиони не се решение, потребни се предвремени избори

Народот на последните избори го порази Заев, но и концептот на заевизмот. Затоа поставувањето на пиони на заевизмот, не е решение, туку само продолжување на една погубна и штетна политика. 
Заев и заевизмот се изворот на кризите во Македонија и тие не може да бидат во никој случај дел од решението.

Концептот на Заевизмот кој длабоко го всади Зоран Заев е причината поради која сме во енергетска криза, здравствено и економско тонење, осиромашување на народот и богатење на елитата околу власта на Заев. Затоа на Македонија и требаат коренити промени. 
Спроведување на предвремени парламентарни избори е решение на проблемите на граѓаните и државата во кои ги доведе Заев и неговата политика.

Последни новости