fbpx

Соопштенија

Линк од видео инсерти од посетата на Христијан Мицкоски со семејството на една од жртвите

Видео инсерти од посетата на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, со семејството на една од жртвите во изгорената модуларна болница во Тетово.
Посетата, се одржа во домот на семеството, со село Нераште, Тетовско. 
 
Линк од видео инсерти: 

Последни новости