fbpx

Соопштенија

Заев да објасни до каде е датумот за преговори на Македонија со Европската Унија кој толку многу го ветуваше?

По остварената средба на господинот Зоран Заев со канцеларката на Германија госпоѓата Ангела Меркел во Република Албанија, го молиме господинот Зоран Заев да објасни до каде е датумот за преговори на Македонија со Европската Унија кој толку многу го ветуваше? 

Последни новости