fbpx

Соопштенија

51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

 

51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

Гробиштата се полни, душите празни. Оваа бројка ќе беше помала да имаше навреме вакцини. Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката власт, а потоа одговорност и нормализација.

Секој според заслуженото, за народот спокој и можности, за криминалците одговорност.

Нема бегање!

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/posts/1836477953194322

Последни новости